Over ons

Vitae Recruitment

Vitae Recruitment is opgericht door ambitieuze en toegewijde professionals. Wij helpen u bij het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen door het aantrekken van het talent dat u zoekt. Op een verfrissende, heldere en zorgvuldige manier zoeken, vinden wij het beste talent met een hoog opleidingsniveau in finance. De recruiters zijn afgestudeerd aan gerenommeerde business universiteiten, namelijk de Nyenrode Business Universiteit en de Amsterdam Business School. Dit betekent dat Vitae Recruitment een uitstekend netwerk heeft met afgestudeerden van de top business schools. Vitae Recruitment is dé recruitingpartner voor professionals uit het top segment.

Inzicht in uw behoeften

De oprichters van Vitae Recruitment hebben jarenlange ervaring in diverse financiële functies bij big four accountantskantoren, financiële instellingen, supermarktketen, onderwijsinstituten, internationale chemie concerns, etc. Dit maakt dat Vitae Recruitment uw specifieke behoefte aan financiële professionals precies begrijpt. Door bijvoorbeeld te beoordelen wat voor soort profiel bij de baan past, wat de uitdagingen van een specifieke financiële positie is en wat de ontwikkelingen zijn. Kortom, naar wie bent u op zoek?

Wat bieden wij?

Onze diepgaande inhoudelijke kennis van de markt in combinatie met ons zorgvuldig opgebouwde netwerk vormen de basis voor het succesvol invullen van elke vacature voor de lange of korte termijn. Dankzij het uitgebreide netwerk kunnen wij voor u actief op zoek gaan naar de juiste kandidaat. Zo hoeft u niet te wachten op reacties van kandidaten. De huidige markt vraagt namelijk niet om de reguliere aanpak zoals gerenommeerde werving- en selectiebureaus al jaren leveren. De eigenzinnige finance branches heeft dringend behoefte aan maatwerk.

Volledige commitment van onze kant voor de invulling van een tijdelijke opdracht of vaste functie staat voorop. Voor zowel kandidaat als opdrachtgever halen wij alles uit de kast voor het beste resultaat. Een traject waarin snel geschakeld moet worden, het uitstippelen van de volgende carrièrestap of het discreet benaderen van de juiste kandidaat? Vitae Recruitment is uw partner in het maken van de perfecte match! Hieronder zijn onze diensten visueel uiteengezet.

Vacatures

Wij plaatsen hier de vacatures van top werkgevers. Als opdrachtgever heeft u ook de mogelijkheid om op onze website te adverteren met uw vacatures.

Sollicitaties

Vitae-Recruitment ondersteunt en begeleidt kandidaten om goed voorbereid een sollicitatiegesprek te kunnen voeren.

CV Upload

Een goede uitstraling van je cv is essentieel. Wij helpen kandidaten om zichzelf objectief op papier te presenteren en te verkopen. Met een account heb je de mogelijkheid om je cv te uploaden.

Profielen

Wat zijn de kerncompetenties en rolcompetenties van de ideale kandidaat? In een profiel brengt Vitae Recruitment in kaart welke gedragingen het succes bepalen voor de functie.

Baan vinden

Vind je droombaan bij Vitae Recruitment! Een functie die bij jou past en bij een bedrijf waar je je goed bij voelt. Een baan die jou helpt met het werken aan jouw droom.

Werving & Selectie

U maakt werk van uw ambities en dat met werknemers die passen bij uw wensen. Vitae Recruitment ondersteunt en ontzorgt professionals uit verschillende bedrijfstakken om uw ambities waar te maken.

Kandidaten
Sollicitaties
Vacatures
Werkzaam

Testimonials

Neem contact met ons op

Stuur een e-mail naar info@vitae-recruitment of bel +31 (0)645275855
Contact